Végre egy kis New York hardcore!

Dudich ÁkosHamarosan Leave a Comment

Bár sose voltam szerves része, mindig is tiszteltem a hardcore közösséget. Lenyűgözött az összetartásuk és megközelíthetetlenségük. A Bandanastól a Don Gattoig, az Agnostic Fronttól a Biohazardig sok hardcore-t hallgattam, így várható volt, hogy egyszer sort kerítek egy hardcore-legenda önéletrajzánának a lefordítására és kiadására is. Ehhez azért kellett Pretyka, Szilágyi Balázs és Szénégető Richárd is… no meg Roger Miret, akivel találkozhattam az esztergomi koncert előtt és a nem mindennapi beszélgetésünk adta meg az utolsó lökést, hogy rászánjam magam erre a munkára és Roger segítségével felvegyem a kapcsolatot a kiadójával és megszerezzem a jogokat önéletrajza, a My Riot magyar kiadására.

A szerződést aláírtuk, a munka elkezdődött, így ideje, hogy híre menjen, hiszen szokásomhoz híven, ezt a könyvet is közösségi finanszírozással szándékozom kihozni, főleg, hogy egy szűk underground szcéna a célközönség. Még az is előfordulhat, hogy könyvesboltokban nem lesz kapható, csak az oldalamról és a Konkrét Könyvek honlapjáról lesz beszerezhető. DIY, ugye. Aki előrendeli a könyvet, annak a neve bekerül a könyvbe, az egyik oldal fejlécébe (ahogyan tettük azt Rex Brown, Max Cavalera, Scott Ian, Al Jourgensen, Maynard Keenan vagy Nergal önéletrajzai esetében). Amennyiben pedig érdekelnek benneteket belsős infók és érdekes részletek a könyvből, csatlakozzatok a könyv Facebook-csoportjához!

Az előrendelés 2019. október 1-től 2020. február 1-ig tart, márciusban pedig kézbe is vehetitek a könyvet!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .