Egy eretnek vallomásai – A szent és a profán: a Behemoth és ami mögötte rejtőzik (Adam Nergal Darski és Mark Eglinton)

4200 Ft 3330 Ft

A Pantera-könyvhöz hasonlóan, ezt is közösségi finanszírozással szeretnénk összehozni, vagyis ti magatok, a rajongók teszitek majd lehetővé a megjelenést a könyv elővételi megvásárlásával.

Ráadásul, ahogy azt ilyenkor tenni szoktuk, támogatóink neveit a könyv hasábjain is feltüntetjük (az utalás közleményébe írjátok be kérlek, milyen nevet rakjunk majd a fejlécbe), így köszönvén meg elhivatottságukat és téve még emberközelibbé a magyar kiadványt.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a könyv előrendelhető, az alábbi gombra kattintva, postázás, illetve személyes átvétel között választhatsz!

Cikkszám: BEHEMOTH001 Kategóriák: , , Címkék: ,

Leírás

A lázadás szerves része a fiatalkornak és időnként bajba kerülhetsz miatta. Kard helyett én gitárt ragadtam. Az én világom se kevésbé brutális, de molotov koktél helyett számítógéppel mérek csapást. Az ugyanis sokkal hatékonyabb fegyver. Az Egy eretnek vallomásai a lengyel Behemoth metálegyüttes kreatív hajtóerejének és frontemberének önéletrajza. A zenekar a The Satanist című albumával futott be és azóta is előkelő helyet foglal el a szcéna élvonalában. A barátok és zenésztársak által végzett interjúk sorából egy rendkívül összetett és egyben ellentmondásos személyiség bontakozik ki, aki – miközben kifejezetten egészséges életmódot él és mindenkit lenyűgöz intellektusával – szélsőséges nézeteiről és extrém zenei ízléséről vált híressé. Adam Nergal Darski többek között a lengyel katolikus egyházzal és a leukémiával vívott csatájáról is őszintén beszél.