James Hetfield A Metallica farkasa

2800 Ft

Hetfield a modern kor legnagyobb rockzenekarának frontembere, ez a könyv az első és egyetlen életrajza.

A Metallica már bebiztosította helyét a rock óriásai között. Lenyűgöző módon alakultak át ismeretlen thrashmetal-úttörőkből világrengető rock-megasztárokká, és ebben meghatározó szerepet játszott az énekes, gitáros és társdalszerző James Hetfield, akinek egyedülálló és lenyűgöző személyisége meghatározta az együttes minden drámai lépését.

Bár gyakorló vallásos családban nőtt fel, kora tinédzserkorára mégis lelkes rajongója lett az olyan rockzenekaroknak, mint a Black Sabbath és a Motörhead. Miután a Metallicával végigjárta a thrash metal underground legrejtettebb színtereit, Hetfield kirobbant a világ porondjára a csapat híres ötödik albumával, mellyel bebetonozódott helye a rock panteonjában.

A sokoldalú zenekart vezető zseninek azonban a színfalak mögött mindeközben meg kellett vívnia a maga csatáit – és egy időben a Metallica jövője igencsak kétségessé vált. Hetfield ezt követő újra felbukkanása mint igazi rocklegenda egyben személyes és szakmai diadal is volt; gyakran félreértett nyughatatlan és intellektuális személyisége, párosulva briliáns képességeivel feltétlen és őszinte elismerést érdemel.

Ha a személyes átvételt választod, itt kapod meg a könyved: Bosnyák Téri Templom (Budapest, Bosnyák tér 7, 1149 Magyarország)

Elfogyott

Cikkszám: METALLICA001 Kategória: Címkék: ,

Leírás

James Hetfield A Metallica farkasa

Írta: Mark Eglinton
Fordítás: Nagy Péter
Szerkesztés: Dudich Ákos
Tördelés: Horváth Kornél
Korrektúra: Horváth Balázs
Borítókép: Paul Bergen / Redferns
Kiadó: Silenos Kft
Nyomda: Séd Nyomda Kft

  • 244 oldal
  • Megjelenés éve: 2012

A Metallica farkasa James Hetfield életének első megjelent krónikája.

A szerző, Mark Eglinton Hetfield élettörténetének kulcsszereplőivel készített mindenre kiterjedő, exkluzív, személyes interjúkat, és ezeket összegyúrva írta meg a Metallica frontemberének életrajzát.