Undertaking – avagy thrash metal Magyarországon a rendszerváltás idején

A kiadvány keményborítós, varrott kötésű, 544 fekete-fehér és 24 színes oldallal, fekete-fehér papírtokos CD-melléklettel rendelkezik. Rendeléshez kérlek küldj egy e-mailt az undertaking.tmc@gmail.com címre.

Az Undertaking egy legenda, egy igazi korlenyomat, a maga zsánerében ráadásul kiemelkedő, nyugati színvonalú, technikás és minőségi thrash metalt játszó magyar banda volt, amely egyik pillanatról a másikra berobbant, hogy aztán ugyanolyan hirtelenséggel el is tűnjön mindörökre, akár egy üstökös. Kihívás volt megírni egy olyan együttes történetét, amelyről pont lemaradtam, amelyhez 25 év távlatából kellett felkutatni (számos esetben már külföldön élő) szemtanúkat, eltemetett cikkeket és poros koncertfelvételeket.

Amit tudtunk, kihoztunk belőle, bízunk benne, hogy visszahoz pár szép emléket mindazoknak, akiknek jelentett valamit az Undertaking, és a kultúrmenza unalmas közhelyparádéjának tengerében méltó emléket állít ennek a kiemelkedő underground zenekarnak és úgy általában az egész magyar thrash metal hullámnak, amely érdekes módon a rendszerváltással pont egy időben zajlott… mit zajlott? Zúdult végig az országon!

 

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Írta: Dudich Ákos és Jakab Viktor
Szerkesztés: Jakab Viktor
Korrektúra és tördelés:
Kiadó: Partner Mátrix Kft.

  • 544 oldal
  • Megjelenés: 2017. április

Érdekelhetnek még…