A Vágtázó Halottkémek életereje – Pótolhatatlan Halhatatlanság!

3400 Ft

A VHK tagjainak személyes nyilatkozatai mintegy 100 fotóval.

Többek között megszólal még: Henry Rollins, Jello Biafra, Barcsik Géza (a VHK grafikusa) és a Rituális Színházból Jankai Ági.

Hivatalos és a tagok által ellenőrzött kiadvány.

Aki egyszer járt VHK-koncerten, többé már nem volt ugyanaz az ember. Nem is lehetett. A titkukat megfejteni a lehető legnagyobb kihívást jelentette egy zenei újságíró számára.
Hozzá kell tenni, hogy Dudich Ákos nemcsak zenei újságíróként közelített az együttes történetéhez, hanem igazi rajongóként is, aki hajdan gyakorlatilag a Fekete Lyukban nőtt fel és vidékre is rendszeresen követte kedvenc zenekarát, a Vágtázó Halottkémeket.

Utolsó példányok.

Elfogyott

Cikkszám: VHK001 Kategória: Címkék: ,

Leírás

A Vágtázó Halottkémek Életereje – Pótolhatatlan halhatatlanság!

Írta: Dudich Ákos
Szerkesztés: Horváth Balázs
Tördelés: Horváth Kornél
Korrektúra: Soós L. Szónusz
Címlap: Barcsik Géza
Kiadó: Silenos Kft
Nyomda: Séd Nyomda Kft

  • 308 oldal
  • Megjelenés éve: 2011

Hajdan a Vágtázó Halottkémek extatikus élő fellépéseinek energiáját lemezre rögzíteni kivitelezhetetlen feladatnak tűnt – mégis sikerült. A VHK és utódzenekarainak esszenciáját írott formában megörökíteni épp ennyire lehetetlennek tűnt – mégis belevágtunk. A hőskorszakról, a szétválásról és az utódzenekarokról a tagok segítségével emlékezünk meg, egészen a Vágtázó Életerőig, vagyis az összeállásig, mindig egy-egy lépéssel közelebb kerülve a Titok megfejtéséhez. A Vágtázó Halottkémek több évtizedes története megismételhetetlen, zenéjük egyedi, üzenetük agynyitogató. A Vágtázó Halottkémek zenekar generációk számára jelentett mérföldkövet.

https://www.high-endrolex.com/50

Érdekelhetnek még…