Szabálytalan beszélgetések Prieger Zsolttal

2000 Ft

Prieger Zsolt nemcsak zenész, újságíró, producer és tanár, hanem mint a Szabálytalan beszélgetések Prieger Zsolttal című könyvből kiderül, szórakoztató, markáns gondolatokkal rendelkező beszélgetőpartner is.

A kelet-európai népzenét és a modern elektronikát elsőként ötvöző, Európát többször is körbeturnézó együttese, az Anima Sound System a 90-es évek közepén tört ki az ismeretlenségből, és azóta mindent elért, amit Magyarországon el lehetett.
Szakmai díjak, át nem vett állami kitüntetés, világsztárokkal való közös munkák szegélyezik pályafutását. Prieger 25 éve közöl elemzéseket politikai-, sport- és zenei témákban, közreműködött a Roma Sajtóközpont és az index.hu alapításánál is. Irodalomfan, DJ, focirajongó, szerető apa, aki egyaránt szeret főzni, elmerülni a klasszikus orosz irodalomban, illetve focimeccsre járni, szóval imádja az életet.

Ha a személyes átvételt választod, itt kapod meg a könyved: Wave Music, Budapest, Révay köz 1, 1065

Cikkszám: PRIEGER001 Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Írta: Dudich Ákos
Szerkesztés: Horváth Kornél
Korrektúra: Horváth Balázs
Tördelés: Horváth Kornél
Borítókép: Gálos Viktor
Kiadó: Silenos Kft
Nyomda: Séd Nyomda Kft

  • 164 oldal
  • Megjelenés éve: 2015

Prieger Zsolt az Anima Sound System vezetőjeként lett ismert, de producerként és zenei rendezőként a kísérleti elektronika, a népzene, a hard-rock, a világzene, a metál vagy a jazz területein is alkotott már maradandót.