johnny ramone előrendelés

HEY HO, LET’S GO!

RichardHamarosan Leave a Comment

Örömmel jelentem, hogy Johnny Ramone önéletrajzának a fordítását ezennel befejeztem és az anyag immár részben a szerkesztőnknél, részben a grafikusunknál nyeri el éppen végső formáját, vagyis ég a munka a kezünk alatt, hogy mielőbb nyomdába kerülhessen a magyar kiadás! Szép színes kiadvány lesz, rengeteg képpel, én is alig várom, hogy kézbe vehessem!

Mostantól előrendelni is lehet a könyvet, és bár ezúttal nem tud bekerülni a nevetek a lap oldalaira, itt árengedménnyel tudjátok megvenni, továbbá így egészen biztosan kézbe vehetitek majd a példányotokat még karácsony előtt! Az utalást követően választhattok a postázás és a személyes átvétel (Klinika Klub – 1136 Budapest, Tátra u. 22.) között.

Addig is, íme egy részlet a Commando – Johnny Ramone önéletrajzából:

„Dee Dee ebben az időszakban kattant rá a rapre. Őrület volt! Várunk a reptéren, Dee Dee pedig megjelenik talpig rapperszerkóban, a nyakában vastag aranylánccal, és úgy beszél, mint egy feka: „Yoyoyo, mi a pálya, tesó?”

Nem tudtam, hova hányjak. Addig mindannyian egyöntetűen rühelltük a rapet. Erre a Ramones egyik oszlopos tagja fogja magát, és nyakig merül a rap-kultúrába! Mai fejjel már vicces, de mindenkit biztosíthatok, hogy ott és akkor nem kacagtam felhőtlenül. Szóvá tettem neki, hogy öltözzön fel normálisan, mire elküldött a picsába. Tanácstalanul álltunk a helyzet előtt, ennek ellenére, sosem fordult meg a fejemben, hogy lecseréljük. Ő volt Dee Dee, a basszusgitárosunk.”

Rock!

Előrendelem!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .