Újra lendületben!

Dudich ÁkosBlog Leave a Comment

Az oldalam az utóbbi két hétben lefagyott, de tegnap óta újra működik! Elnézést kérek azoktól, akik próbáltak rendelni, de nem tudtak, szerencsére a Konkrét Könyvek oldala zavartalanul üzemelt, végső soron ott is be lehetett szerezni szinte mindent. Az illusztrációként szolgáló képen láthatjátok a jelenlegi kínálatot, ha valamit nem találtok az oldalamon, nyugodtan írjatok az info@dudichakos.com címre, minden nap nézem.

Jelzem, hogy Scott Ian önéletrajzából már csak 1 db maradt, valamint Nergal és Johnny Ramone könyve is vészesen fogyóban van. Ne maradjatok le róluk! Jó hír viszont, hogy Dimebag életrajza, a Fekete vigyor a tervek szerint halad, vagyis novemberben kézhez kaphatjátok! Október végéig tudjátok előrendelni és akkor a nevetek is bekerül valamelyik oldal tetejére. A könyvátadásról bővebben november elején.

Lesznek még újdonságok, például október 15-én és november 1-én is számíthattok egy-egy bejelentésre, izgatottan várom, milyen visszhangja lesz mindkettőnek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .