behemoth adam darski

Behemoth könyv a láthatáron!

Dudich ÁkosHamarosan 2 Comments

Behemoth-rajongók, eljött a ti időtök!

Láthatáron Adam Nergal Darski önéletrajzának magyar nyelvű kiadása, már csak a ti hozzájárulásotok hiányzik!

A szóban forgó művet a Behemoth frontembere annak a Mark Eglintonnak a segítségével hozta tető alá, aki Rex Brownnak is segített a Pantera-könyv megírásában.

Nergal és a Behemoth rajongótáborát nehéz felmérni, de ennek a kezdeményezésnek köszönhetően talán láthatóvá válnak mind a 666-an.

Ezért is kell a Pantera-könyvhöz hasonlóan, ezt is közösségi finanszírozással fogjuk összehozi, vagyis ti magatok, a rajongók teszitek majd lehetővé a megjelenést a könyv elővételi megvásárlásával (a későbbi 4200 Ft helyett 3330 forint).

Ráadásul, ahogy azt ilyenkor tenni szoktuk, támogatóink neveit a könyv hasábjain is feltüntetjük (az utalás közleményébe írjátok be kérlek, milyen nevet rakjunk majd a fejlécbe), így köszönvén meg elhivatottságukat és téve még emberközelibbé a magyar kiadványt.

A fordítást én vállaltam magamra, és ha valakinek kétsége lett volna, már most biztosíthatom, hogy Nergal elképesztően sokszínű és intelligens figura, érdemes közelebbről megismerni!

A felhívás hivatalos kezdete: 2019.03.01. A vége pedig: 2019.09.09.

Ne felejts el csatlakozni a facebook csoporthoz!

Előre is köszönet minden támogatónak!

Dudich Ákos

Egy kis kedvcsináló, amíg a könyvre vársz:

Comments 2

  1. Hello. Szeretném a könyvet csak egy gond van nem szállítják Németországba sajnos. Lehetséges lenne hogy ellegyen nekem küldve persze kifizetem.

    1. Post
      Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .