Scott Ian könyve az Anthrax-koncerten

Dudich ÁkosFelbukkanás Leave a Comment

Sokan kérdezitek, hol lehet személyesen átvenni, illetve megvásárolni a könyvet. Nos, természetesen ott leszünk március 12-én vasárnap a koncert helyszínén a könyvekkel, sőt Rex Brown és Max Cavalera könyvéből is viszünk, ha valaki még nem szerezte volna be őket.

Nem tudtok majd elvéteni bennünket, mert Pityesszel és a fordítóval ott állunk majd sörrel a kézben közvetlenül a bejárat mellett egy nyitott sátorban, rajta hatalmas molinóval (lásd fenn). Minimum kétszer el kell majd mennetek mellettünk… Mi már 5 órától ott leszünk, úgyhogy a korán érkezőkkel lesz időnk bandázni is. Kapunyitás ugye 7-kor lesz.

És már hallom is a kérdést… nem, nem tudok semmit dedikálásról, nem ígérhetek semmit, de egyszer már találkoztam jó fej rocksztárral, úgyhogy még bármi is lehet 🙂

A könyv amúgy már kapható az összes Libriben, sok helyről kaptam visszajelzést, úgyhogy ha valaki nem jönne a koncertre, attól még könnyen hozzá juthat. A maradék Cavalera-könyvet is szétküldtük az Anthrax kíséretében. No és ugye a Wave-ben (Bp. VI. ker. Révay u. 1.) tudják átvenni az előrendelők, náluk hagytam egy listát az előrendelők neveivel, így csak személyi kell hozzá. Ja, és a www.popshop.hun is megvásárolható.

Na, elég legyen a kalmárkodásból, viszlát a koncerten a Barba Negrában!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .