Jótékonysági est Botondért

Dudich ÁkosFelbukkanás Leave a Comment

Egy olyan világban élünk, ahol már szinte semmi sem az, aminek látszik. A politikusoknak egy szavát sem hiszem, a híradó olyan, mint egy gyengébb szappanopera, és ha valaki kinyújtja a kezét, sokszor azért nem segítünk, mert mindig ott motoszkál a gyanú, hogy kamu az egész. Ezért régóta elvem, hogy csak a legszűkebb környezetemmel foglalkozom, de azokért, akik ebbe a körbe tartoznak, odateszem magam, ha kell. Botond esete ilyen volt.

Horváth István Pityesz barátomon keresztül jutott el hozzám a hír, hogy jótékonysági est szerveződik azért, hogy Botond járhasson. Műtétre gyűjtünk. A metal közösség jó része beállt az ügy mögé és természetesen mi is úgy döntöttünk, hogy megemeljük a dolgot a vállunkkal, amennyire tőlünk telik. Pityesz olyan személyes ereklyéket dobott be, mint a dedikált Suicidal Tendencies-pólója, én meg mi mást vihettem volna, mint könyveket, amelyeken dolgoztam. Pantera, VHK, RATM, QOTSA, Dave Grohl – ezúton is köszönet a Silenos Kiadónak, hogy ezt lehetővé tette, sőt, megfejelte a felajánlást további Muse- és Green Day-kiadványokkal. Szabó Lili jóvoltából még egy olyan VHK-könyvet is elárverezhettünk, amelyet hajdan a teljes zenekar aláírt, így kimondhatjuk, hogy megboldogult Fritz is segített.

DSC_0669Lassan megtelt a Dürer Kert, Don Gatto, Insane, Kill With Hate, Nadir és a többiek pedig rendesen odatették magukat. A könyvek szépen fogytak, a Pantera-pólóink is, no meg a többiek által felajánlott sok minden is. Még a csaposok is Botond-pólóban feszítettek! A belépőkkel együtt végül több mint egy millió forint jött össze, ami – boldogan kijelenthetem – elegendő lesz Botond műtétjére!
Öröm volt látni a kissrácot, ahogy nézi a zenekarokat, akik miatta lépnek fel, ahogy nézi az embereket, akik érte jöttek el bulizni. Ritka és örömteli az ilyen összefogás és megtiszteltetés, hogy részt vehettünk benne! Ennek az estének volt értelme. Volt értelme elverni ennyi pénzt, mert jó helyre került. Több ilyenre lenne szükség, több emberségre…

Respect!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .