A Képregényfesztiválon debütál a Faith No More-képregény!

Dudich ÁkosFelbukkanás Leave a Comment

The Scrolls of Faith No More

Május 14-én, vasárnap délelőtt 10 órától délután 5 óráig tart majd a képregény-dzsembori a Dürer Kertben, ahol Oravecz Gergővel mi is jelen leszünk. Sőt, nemcsak jelen leszünk, hanem ott láthatják majd az érdeklődők először a Faith No More történetét bemutató angol nyelvű trilógiánk első részét

Mivel e-bookról van szó, kézbe nemigen lehet majd venni, de csináltunk hozzá egy vetítést, ami olyan, mintha végiglapozná az ember a művet.

A képregényről tudni kell még, hogy amennyire csak lehet, hűek maradtunk a tényekhez, ami a tagok kinézetét és az együttes történetét illeti.

Ebben nagy segítségünkre volt a Faith No More basszusgitárosa, Billy Gould, akit szerencsére be tudtunk vonni a munkálatokba, így a lehető legtökéletesebb lett a képregény sztorija.

A The Scrolls of Faith No More az Amazonon lesz kapható, amint végleges formát ölt az e-book és keresztülbukdácsol az Amazon bürokratikus útvesztőjén.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .