Könyvátadás a Barba Negrában

Dudich ÁkosFelbukkanás Leave a Comment

Gloria Cavalerának és az A38 szervezőbrigádjának köszönhetően november 21-én ott leszünk Max és Iggor Cavalera hangversenyén, ahol a legendás Roots albumot elevenítik majd fel.

Kapunyitáskor Pityesszel ott állunk majd a merch-pult mellett egy külön asztallal, ahol az előrendelők átvehetik könyveiket, illetve bárki meg is vásárolhatja a nyomdából most hétvégén kikerülő My Bloody Roots friss és ropogós magyar kiadását!
Ezúton is szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki megtisztelt bennünket a bizalmával és megtámogatta a projektet! Név szerint pedig Pityesz mellett kiemelném Rolfot, akitől az előszót kaptuk, Sepumarkot, akitől a fülszöveget, Csepregi Richárdot, aki eme honlappal, hírlevéllel és játékkal nagyon sokat segített, Számel Juditot, odaadó szerkesztőnket, Horváth Balázst, röntgenszemű korrektorunkat, Németh Balázst, energiát és időt nem kímélő tördelőnket, Markovics Márkot, aki a borítót rakta össze nekünk, és végül, de nem utolsó sorban Tóth Tamást, aki a nyomdában korbácsolta véresre a dolgozók hátát, hogy hétfőn mindenki kézbe vehesse a könnyek és izzadság áztatta művünket. Nagyok vagytok!

Aki pedig netán nem tudna ott lenni a Barba Negrában, az se aggódjon, megoldjuk majd valahogy. Akik utaltak postaköltséget, azoknak már a koncert másnapján elkezdem postázni a könyvet!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .