Vér és verejték – Sick of It All

4490 Ft

Egy rövid lélegzetvétel után újra támadunk! A metal, punk és rock életrajzoknál jelentősen kockázatosabb hardcore színtéren egyszer már tettünk egy kísérletet Roger Miret Lázadásom – Agnostic Front, jellemszilárdság, bátorság, dicsőség című könyvével, amely végül sikeres vállalkozásnak bizonyult, így aztán következhet egy újabb alapvetés, a Sick of It All története a Koller testvérek szemén keresztül.

Ezúttal is közösségi finanszírozásra építünk, vagyis a jogdíj, a gyártás és a nyomda költségeit az előrendelésekből fedezzük majd, cserébe pedig minden támogatónak bekerül a neve az oldalak fejlécébe, akárcsak a korábbi zenei könyveink többségénél. A Vér és verejték immár bevezető áron előrendelhető, a Facebookon pedig már elindult egy a könyvhöz tartozó csoport is.

Tervezett megjelenés 2023. április 27-én!

Leírás

A Koller testvérek 1986 óta megkerülhetetlen szereplői a New York-i hardcore szcénának. Lou és Pete számára a hardcore egyszerre életstílus és egy egészen valószerűtlen karrier. Dühös queens-i punkokként indultak, majd megalapították a hardcore műfaj egyik legintenzívebb és leglehengerlőbb New York-i bandáját, a Sick of It All-t. A testvérpár kitűnő példa arra, hogy a közhiedelemmel ellentétben nem kell utcagyereknek lenned, vagy problémás családból származnod ahhoz, hogy világszínvonalú hardcore-t játssz. Ha az Agnostic Front a New York HC keresztapja, akkor Lou és Pete a nagymesterei.

A Vér és verejték két soha el nem bizonytalanodó testvér végtelenül őszinte és közvetlen önéletrajza, amely azt a benyomást kelti az olvasóban, mintha a lendület és elszántság megtestesítői, akik minden akadályt leküzdenek maguk előtt, közvetlenül neki mesélnék el egy sör mellett az életüket. És hogy teljes képet kapjunk, a könyvben megszólalnak családtagok, barátok, zenésztársak és más olyan együttesek tagjai is, mint az Exodus, a Slayer, a D.R.I., az H2O, a Napalm Death vagy a Sepultura.

Érdekelhetnek még…