Max Cavalera - borítókép

My Bloody Roots – A Sepulturától a Soulfly-ig és azon túl

A könyv már a nyomdában!

A 2016. november 21-i budapesti fellépésen átvehető azoknak akik előrendelték. A továbbiakban kizárólag a weboldalon keresztül, illetve a Wave lemezboltban kapható.

Dudich Ákos & Max Cavalera

Dudich Ákos & Max Cavalera


Véres gyökereim – Max Cavalera (munkacím) egy brutálisan őszinte történet egy stílusteremtő zenész életéről, aki alapítója a világ legismertebb metal bandái közül kettőnek is, név szerint a Sepulturának és a Soulfly-nak. És akkor még nem említettük az olyan ínyencségeket, mint a Nailbomb, vagy a Cavalera Conspiracy.
Ez a könyv nem csak egy újabb beszámoló a rock ‘n’ roll züllött világáról, hanem egyben egy gyönyörű történet is veszteségről, gyászról, fájdalomról – és végső soron a diadalról.
Olvashattok majd a brazíliai gyerekkor viszontagságairól – egy olyan országról, amely nem éppen a metal zenéről volt híres -, a Sepulturáról, amelyet Max az öccsével, Iggorral alapított, a világhírről és a sok milliós lemezeladásokról, melyekre senki sem fogadott volna.
Továbbá első ízben olvashattok a bandával való szakítás körülményeiről – mely után évekig nem beszéltek a testvérével – és az új zenekaráról a Soulfly-ról, melyet az utóbbi két évtized egyik legsikeresebb együtteseként tartanak számon – mind kritikai, mind kereskedelmi értelemben.
Olvashattok még az őt és családját ért megrázkódtatásokról: édesapja, nevelt fia és unokája haláláról, vagy ahogy az alkohollal és drogokkal küzdött. Végül pedig a kibékülésről a testvérével, Iggorral, amelynek egyenes következménye volt a Cavalera Conspiracy szárba szökkenése.
Max története egyedülálló és rendkívüli, egy olyan önéletrajz, mely minden metal rajongónak kötelező olvasmány, úgyhogy SZEREZD MEG!

Iggor & Max Cavalera

Iggor & Max Cavalera

Max Cavalera - My Bloody Roots

Dudich Ákos fordítása

Megrendelem!